7 nejkrásnějších aut na trhu. Kterým byste se chtěli svézt?

MIA

Mít auto je v současnosti téměř pro každého nutností, vlastnit krásný vůz s nadčasovým designem ovšem zůstává výsadou několika málo šťastlivců. Nechte se zlákat na obhlídku toho nejkrásnějšího, co lze potkat na světových silnicích.

7. Audi R8

Ačkoliv sporťák od německé automobilky vyjel z továren poprvé už před dobrými deseti lety, stále patří k tomu nejhezčímu, co lze na silnicích potkat. Odvážné křivky karoserie zrychlí tep nejednomu milovníkovi rychlých kol. S koupí se nevyplatí otálet, Audi bude brzy klasické modely R8 nahrazovat.

6. Land Rover Range Rover

Trocha elegance pro milovníky terénu, tak lze popsat současnou generaci legendárních teréňáků Land Rover s názvem Range Rover. Krása se většinou skrývá v detailech a nejinak tomu je u krasavce původem z anglického Coventry. Jemné zaoblení dveří nebo do stran protažená přední světla přinášejí krásný vizuální zážitek.

5. Porsche 911

Nesmrtelná klasika, která poprvé spatřila světlo světa v roce 1963, se stále vyvíjí. V současnosti je na trhu modelová řada z roku 2011, označovaná také jako Porsche 991. Kamkoliv ale v dlouhé historii tohoto typu sáhnete, vždycky uděláte velký dojem.

4. Lamborghini Huracán LP 610-4

Neotřelý design, který i v jedenadvacátém století působí, jako by přijel ze vzdálené budoucnosti – tím se může pochlubit sporťák od slavné italské značky. Kvůli vysoké míře extravagance možná Huracán nesedne každému, je ale jasné, že jej na silnici nikdo nepřehlédne.

sinfin.digital