Auta na náplavce: K vidění jsou další skvosty, kde je ale konec hlavní hvězdě?

Jan Mička

Přípravy výstavy Auta na náplavce pokračují. Odpoledne jsme se byli podívat mezi pontony, kde se mimo jiné setkáte s italskými automobilovými skvosty. Podívejte se na video v článku.

První den příprav výstavy Auta na náplavce se nám přehoupnul do druhé poloviny. Stále pokračují stavby pódií, ale hlavně se na „place“ objevují nové výstavní kousky, o které tady přece jde především. Kolega Martin Machala je stále na místě, a aby vám aktuální atmosféru přiblížil, natočil další krátké video.

Jak sami vidíte, takřka hotovo je na plochách Nissanu, Volkswagenu nebo FCA, kde vedle pick-upu Fulback a SUV Stelvio uvidíte také rozkošný Abarth 500 a mimořádně vášnivou Alfu Romeo 4C. Myslelo se ale také na holky – rozhodně nezapomeňte omrknout Volkswagen Beetle Pink nebo nový Seat Ibiza FR v sytě rudém laku karoserie! Na tu největší hvězdu se však stále čeká. Přijede z Ingolstadtu a představuje absolutní technický vrchol mezi luxusními limuzínami. Chápete správně, je to nové Audi A8, kterému se ještě dnes budeme věnovat!

Vše o akci Auta na náplavce čtěte zde.

sinfin.digital