Sazka otevírá Kavárnu štěstí. Nabídne kávu, jídlo i stírací losy

Info.cz

Sazka se odhodlala k netradičnímu kroku. Loterijní společnost jako první svého druhu na světě otevírá kavárnu. Nový podnik stojící na pražské Flóře pojmenovala Kavárna štěstí. Zákazníci v ní totiž k objednávce dostanou stírací los a tedy i šanci na výhru.

„Filosofií Kavárny štěstí je nabídnout lidem možnost trávit příjemně čas v atraktivním prostředí, jíst zdravé jídlo, pít znamenitou kávu a zároveň tyto šťastné momenty spojit se zábavou,“ říká generální ředitel Sazky Robert Chvátal.

Zábavou myslí především stírací losy, které společnost hostům přidá k objednanému Šťastnému menu. Výherní prý bude každý třetí.

Kromě „domovských“ loterijních služeb ale Sazka nabídne zákazníkům i klasickou kavárnu. Nabízená káva Reserva však obyčejná nebude. „Původ kávy sahá až k nešlechtěným, původním kávovníkům z oblasti Etiopie, kde byly kávovníky před 2 000 lety objeveny. Mistrovskou disciplínou je ale pražení kávy, Reserva je pražená středním pražením, tedy italským stylem v místě, kde se praží káva například pro Vatikán a papeže,“ popisuje Ivo Moravec, ředitel společnosti Espresso. Dodává zároveň, že produkt má certifikaci Rainforest Alliance, což zaručuje, že producenti dodržují přísná pravidla směrem k plantážím, pracovním podmínkám na nich i životnímu prostředí.

sinfin.digital