Depeche Mode, Bob Dylan i Kelly Family. Na jaké koncerty se těšit v roce 2018?

ČTK

raz

V nadcházejícím roce se na koncerty svých oblíbenců v České republice mohou těšit příznivci mnoha hudebních žánrů. Na samostatných vystoupeních se představí zavedení interpreti jako Bob Dylan či Roger Waters nebo kapely jako Depeche Mode, The Kelly Family a Metallica. Poprvé v ČR vystoupí skotská zpěvačka, textařka a skladatelka Emeli Sandéová a kanadská formace Arcade Fire. ČTK o tom informovali pořadatelé koncertů.

„V roce 2018 se nejvíce těším na skupinu Arcade Fire, která v pražské O2 areně zahraje 15. června. Tahle kapela od roku 2004 vydala několik desek, jednu lepší než druhou. Jedná se o zajímavou alternativní muziku, ve které se neztrácejí silné melodie," řekl ČTK hudební publicista Jaroslav Špulák.

Již 31. ledna se do Prahy po vyprodaném koncertu, který se uskutečnil letos 24. května v Eden Areně, vrátí Depeche Mode. Tentokrát v O2 areně nabídnou pokračování turné na podporu studiového alba Global Spirit, které vyšlo v březnu 2017. Emeli Sandéová, vítězka Brit Awards, zazpívá poprvé v ČR 20. února v pražské O2 areně. Nabídne skladby ze svých dvou alb Our Version of Events a Long Live the Angels. Rodinná skupina The Kelly Family, která v 90. letech nadchnula davy teenagerů, v rámci turné We Got Love - Live 2018 přijede koncertovat 8. března také do O2 areny.

Děti jim odrostly, tak půjčují domov migrantům. Na nic se jich neptáme, říkají důchodci z Alp

sinfin.digital