Překvapivý nález v pokoji ztracené Míši. Odhalí biologické stopy viníka?

Blesk.cz

Míša Muzikářová je nezvěstná už více než měsíc a policie stále nemá žádnou přímou stopu, které by se při pátrání mohla držet. Podle MF Dnes je i znečištěné Míšino prádlo, na kterém se našly stopy spermatu, neprůkaznou stopou.

Deníku měl jeden z policistů pracujících na případu prozradit, že stopy spermatu se našly na dívčině prádle, které už ale bylo vyprané. To, v kombinaci s faktem, že s matkou bydlela v malém bytě 1+1, kde dívka neměla vlastní pokojíček, může znamenat i to, že se dívčino prádlo znečistilo v pračce od toho matčina. „A právě to snižuje sílu důkazů,“ vyjádřil se policista. Otázka, jestli se policistům podařilo z vypraného prádla určit, komu vzorek DNA patří, zatím zůstává nezodpovězená.

Hlavním podezřelým v případu byl matčin přítel Otakar S. (†38), kterého policie několikrát vyslýchala, a dokonce si údajně vyžádala jeho dřívější propuštění z psychiatrického oddělení, kam byl převezen poté, co se pokusil poprvé spáchat sebevraždu.

Policisté měli věřit, že je Otakar ke ztracené dívence dovede. To se však nestalo a muže našli 30. ledna mrtvého v jeho pronajatém bytě na Plzeňsku. Pitva prokázala, že spáchal sebevraždu oběšením. Spekulace o tom, že měl zanechat hned dva vysvětlující dopisy na rozloučenou, policie nepotvrdila.

sinfin.digital