Lidé na Ledeckou vsadili čtyři miliony korun, víc peněz šlo jen na hokejisty

ČTK

raz

Lidé vsadili na výsledek Ester Ledecké v dnešním paralelním obřím slalomu na snowboardu na olympijských hrách zhruba čtyři miliony korun. Z toho na vítězství přes jeden milion korun. Více sázek šlo jen na hokej. Vyplývá to z ankety ČTK mezi největšími sázkovými kancelářemi. Triumf Ledecké na lyžích i na snowboardu vedl některé sázkové kanceláře i k vypsání sázek, zda se nezúčastní letních olympijských her a zda nebude na příštích zimních hrách soutěžit v další disciplíně.

„V pátek odpoledne a večer byly sázky na paralelní obří slalom vyjma hokeje jednoznačně nejfrekventovanější ze všech olympijských disciplín,“ uvedl mluvčí Fortuny Petr Šrain. Kancelář evidovala sázky za 1,3 milionu korun.

Ledecká byla největší favoritkou s konečným kurzem 1,46:1. Nejvyšší sázka ještě při kurzu 1,68:1 činila podle Šraina 70.000 korun a přinesla výhru zhruba 117.000 korun. „Zájem sázkařů o super-G se s tím o snowboard Ledecké nedá měřit, v super-G jsme na její výhru přijali jen 400 korun na třinácti tiketech,“ dodal.

sinfin.digital