„Cítím se lépe.“ Invalidní vozík Zeman odmítá a promluvil o alkoholových prohřešcích

Blesk.cz

Při chůzi se opírá o hůl, se schody se občas potrápí, nepohrdne svezením golfovým vozíkem. Prezidenta Miloše Zemana nadále trápí problémy s nohou. I na jeho zdravotní stav coby možnou překážku v druhém boji o Hrad přišla řeč v novém dílu pořadu Blesk.cz S prezidentem v Lánech.

V jaké zdravotní kondici je současný prezident Miloš Zeman? A je právě zdraví možnou překážkou, která by mohla stát mezi ním a obhajobou prezidentského mandátu pro druhé funkční období? „Subjektivně se cítím o něco lépe než před takovými čtyřmi, pěti lety,“ říká o svém zdraví Zeman. 

V polovině srpna přitom přišla zpráva od někdejšího ministra zdravotnictví a šéfa Zemanova rozpuštěného lékařského konzilia Martina Holcáta.

„Současný zdravotní stav pana prezidenta je velmi dobrý. Díky úpravě režimu a stravování došlo ke snížení hmotnosti a stabilizaci dlouhodobé hladiny cukru. Jediný zdravotní neduh, který v současné době pana prezidenta trápí, je neuropatie dolních končetin,“ potvrdil v prohlášení Holcát. „Politika se nedělá nohama, ale hlavou,“ podotýká k tomu Zeman.

Co dalšího v pořadu zaznělo, se podívejte zde:

Ženy při těle by se podle Zemana měly zahalovat. „Z dívky bych burkini strhnul,“ ujistil

sinfin.digital