Pokračování Pulp Fiction? Tarantino dokončil scénář k novému filmu, název zatím tají

niž

Úspěšný americký režisér Quentin Tarantino (54), který se v devadesátých letech proslavil filmem Pulp Fiction, dokončil scénář pro svůj další film a je dost pravděpodobné, že je založen na vraždách proslulé Mansonovy rodiny. Vypadá to tedy na pořádně napínavý příběh. A co víc? Tarantino prohlásil, že to bude jeho první celovečerní film bez podpory producenta Harveyho Weinsteina, který se momentálně nechvalně proslavil svými sexuálními skandály. 

Quentin Tarantino je nejen filmovým režisérem a scénáristou, ale i hercem. V několika svých filmech si tedy i zahrál. K jeho nejznámějším snímkům patří bezesporu Pulp Fiction nebo Kill Bill, z těch posledních můžeme zmínit filmy jako Hanebný parchanti, Nespoutaný Django nebo Osm hrozných z roku 2015. Nyní už pro své fanoušky chystá další odvážný snímek.

Režisér již dopsal k novému filmu scénář, ke kterému ho měl inspirovat příběh legendárního masového vraha Charlesa Mansona a jeho rodiny. Po hollywoodském skandálu se sexuálním obtěžováním hereček ze strany filmového producenta Harveyho Weinsteina Tarantino oznámil, že to bude jeho první celovečerní film bez podpory společností Miramax nebo Weinstein Company, v nichž právě Weinstein figuroval.

sinfin.digital