Bože, žehnej fašistickému bezpečí! Komentář Pavla Novotného

Pavel Novotný

„Vážený pane předsedo, dovoluji si Vám pogratulovat k výsledkům voleb do Poslanecké sněmovny… Jsem přesvědčen, že nás spojuje péče o bezpečí lidí v této zemi.“ Tolik z blahopřání, které od kardinála Dominika Duky, arcibiskupa pražského, obdržel šéf fašizující partaje SPD Tomio Okamura.

Je otázka, zda oba muži chápou pojmy „bezpečnost“ a „člověk“ stejně, či alespoň podobně. Když Česká televize natáčela o rasistických excesech posledních dní, požádala zástupce parlamentních stran o vyjádření. Rasismus olomouckých fotbalových imbecilů i hrdinných bojovníků s teplickými prvňáky nakonec odsoudili všichni… S nečestnou výjimkou Okamurovců.

Prvňáci z teplické líhně teroristů, které facebookoví myslitelé posílají do plynu, patrně nejsou dětmi, malými lidmi. Pochybnosti snad panují i o Afričanovi z pražské tramvaje, jejíž cestující mlčky přihlíželi spravedlivému hněvu olomouckých obhájců nadřazené rasy. O jejich bezpečnost se slušný vlastenec, který je tady doma a uprchlíky nevítá, prostě nezajímá.

Zeman jako nekorektní a drzý anti-Havel. Vlivný bruselský server si posvítil na českého prezidenta

sinfin.digital