Po 10 letech od zmizení malé Maddie přichází převratný zlom ve vyšetřování. Co se jí stalo?

Info.cz

ekb

3. května si rodiče McCannovi z Velké Británie připomenou smutné výročí. Jejich tehdy tříletá dcera Madeleine zmizela z apartmánu na dovolené v portugalském Algarve, kde spala i se svými dvěma sourozenci, zatímco její rodiče seděli v restauraci asi 40 metrů daleko. Pátrání po blonďatém děvčátku její rodiče nikdy nevzdali. Nyní je vyšetřování dovedlo k novému závěru. Dívka mohla být „unesena pro bohatou rodinu“ z Blízkého východu. O zlomu v případu informoval britský deník The Telegraph. 

Madeleine McCannová mohla být unesena obchodníky s otroky a prodaná bohaté rodině, myslí si bývalý marocký policista. Soukromí detektivové, kteří si McCannovi najali, věří, že byla Madeleine propašována trajektem z Portugalska do Afriky.

Například gangy v západoafrické Mauretánii jsou známé právě tím, že zde za horentní sumy peněz končí nezletilí v rukou bohatých lidí z Blízkého východu. „Mauretánská linka je určitě možnost a musí být prozkoumána,“ řekl pro deník Mirror bývalý detektiv Scotland Yardu Collin Sutton. Zda to policie během vyšetřování udělala, ale není známé.

Babišův poradce Bláha: EET je nelegální a předražený projekt, musí jednat policie a soudy

sinfin.digital