Festival Chef Time Fest startuje už v únoru. Utkají se nejlepší kuchaři

Info.cz

Všichni milovníci zážitkové gastronomie si mohou v diáři vyznačit datum 8. 2. 2017.Právě v tento den odstartuje v dejvické restauraci AvantGarde food festival Chef TimeFest, který během sedmi večerů až do 23. února nabídne milovníkům dobrého jídla a pitínestandardní zážitky v rámci večerů strávených s šéfkuchaři, na škole vaření či při sledování šéfkuchařských duelů.

“Festival Chef Time Fest je zavedenou značkou na pražské gastronomické scéně. Přivádí dohromady odborníky z nejrůznějších oblastí, hvězdy šéfkuchařského nebe a hlavně milovníky netradičních gastronomických zážitků. „Jsem rád, že i další, už čtvrtý, ročník zimní verze festivalu Chef Time Fest, nabídne spoustu nových jmen a zážitků pro návštěvníky,” komentuje blížící se festival jeho organizátor Martin Struček

Tři duely, tři večeře se šéfkuchaři a škola vaření v rámci čtvrtého ročníku zimního festivalu se hosté mohou těšit na zavedené formáty jednotlivých akcí. Celkem třikrát se utkají šéfkuchařská esa a dvakrát budou moci také návštěvníci akcí zvaných Chef's Table povečeřet se samotnými šéfkuchaři, kteří jim menu připravovali. Týmu festivalu se podařilo na program zařadit akce, jimž kralují zvučná jménajako: Filip Sajler, Ondřej Slanina, Jiří Král, Pavel Sapík, Radek David, Jan Horký, LukášSkála, Norbert Hojda, Marek Šáda, Petr Vlásek, Tomáš Levý, Pavel Býček, Martin Svatek,Tomáš Kněž, Lukáš Želechovský nebo Tomáš Popp.

sinfin.digital