Harry Potter je skutečný. Žije v Rusku a pracuje ve fastfoodu

Info.cz

IvM

Harry Potter, George Clooney, kapitán Jack Sparrow, Leonardo DiCaprio nebo doktor House. Jestli si myslíte, že tyto osobnosti a filmové postavy je možné potkat jenom v Hollywoodu, pletete se. Sociální sítě zaplavují fotografie, které dokazují opak. 

Například Nikolaj Posleda nikdy nenavštěvoval bradavickou školu čar a kouzel, nebydlel v přístěnku pod schody a nikdy se nepokusil vzbouřit se proti zlu. Přesto si ho lidé s Harry Potterem pletou, je totiž výrazně podobný Danielu Radcliffovi, který mladého čaroděje ztvárnil.

Кисы заи

Fotka zveřejněná uživatelem Коленька (@anupliy),Pro 3, 2016 v 11:10 PST

Nikolaj žije v ruském městě Krasnojarsk. Podle serveru The Moscow Times si tamní obyvatelé jeho podobnosti s Radcliffem všimli až v roce 2011, tedy až  po zveřejnění druhé části filmu Harry Potter a Relikvie smrti. Snad nejvíce se zájem lidí projevuje na jeho instagramovém účtu. Pod svými příspěvky nachází velké množství komentářů, které odkazují právě ke světu čar a kouzel.

🙁

Fotka zveřejněná uživatelem Коленька (@anupliy),Pro 10, 2016 v 8:43 PST

Posleda se v jednom rozhovoru svěřil, že většinou ho lidé míjejí a šuškají si cosi o Harry Potterovi, občas se mu stane, že se s ním chtějí vyfotit. Párkrát se mu přihodilo, že na něj začali mluvit anglicky.

Podobnost s Radcliffem se mu však vyplatila. Stal se tváří místního řetězce s rychlým občerstvením. 

sinfin.digital