Hitler byl sexuální deviant, tvrdí nová kniha. Během filmu o zabíjení Francouzů měl orgasmus

Info.cz

ekb

O zločinech páchaných Adolfem Hitlerem během druhé světové války toho bylo napsáno mnoho, nová kniha publikovaná v Německu však čtenářům vyrazí dech. Její autor Volker Elis Pilgrim tvrdí, že byl nacistický vůdce „sexuálně zmatený sériový vrah“, jehož zvěrstva byla poháněna deviantní sexuální touhou. To má dokazovat svědectví nacistické herečky, podle které diktátor během filmu o zabíjení francouzských jednotek došel k uspokojení. 

Pilgrim, který je v Německu uznávaným autorem psychologických románů, v nové knize „Hitler 1 und Hitler 2. Das sexuelle Niemandsland“ nacistického vůdce vykresluje jako zuřivého zvrhlíka, který se ukájí na násilí a zabíjení. Kromě mnoha archivních materiálů se přitom opírá také o výpovědi slavné herečky nacistické éry Marianne Hoppeové, ke které Hitler vzhlížel. Právě ona měla s vůdcem jednoho večera sledovat film o rakouském povstání proti Napoleonovi, když si všimla něčeho zvláštního.

Vše se mělo odehrát během scény, kdy Rakušané vrhali z hor balvany na francouzské jednotky. „V tom se Hitler jakýmsi způsobem vzrušil a v okamžiku, kdy se kameny valily na Francouze, si třel kolena o sebe a sténal. Nevím, jestli byl blázen, ale měl určitý druh orgasmu,“ tvrdila podle nové knihy Hoppeová, která zemřela v roce 2002. „Chtěla jsem během té scény odejít. Ten muž byl strašidelný,“ vzpomínala nacistická herečka.

Pilgrim v knize uvádí, že měl zpočátku „podezření, že v Hitlerovi existovalo propojení mezi sexualitou a násilím – přesněji řečeno, že mu to dávalo touhu nutit své muže k zabíjení“. Chuť zabíjet je však typickým znakem pro sériové vrahy, Pilgrim se proto ptá: Byl Hitler sériový vrah, který zabíjel za účelem svého uspokojení?

sinfin.digital