„Mám 59 dětí a manželka o tom neví.“ Nahlédněte do života mužů, kteří načerno prodávají své sperma

Info.cz

ekb

S početím má problém stále víc mladých i starších párů, ne všechny si ale umělé oplodnění či návštěvu spermabanky mohou dovolit. Chudším párům tak většinou zbývá jediná možnost – najít si dárce spermatu na internetu. Svět mužů, kteří přes sociální sítě načerno prodávají vlastní sperma, nyní odhalil dokument BBC. Dárcové se zde pod podmínkou anonymity svěřují například s tím, že tuto „práci“ berou jako zpestření a šanci k nechráněnému sexu. Diváky však nejvíce zaujal muž, který díky darování spermatu počal celkem 60 dětí, o kterých nemá jeho manželka ani tušení.

Jeden z mužů televizi BBC prozradil, že se dárcovství může odehrát i na těch nejméně pravděpodobných místech. „Někdy to je u někoho doma, někdy na hotelu. Někdy je to nádraží a využita byla i místa, jako je záchod v baru, McDonald’s, Costa Coffee…,“ říká v dokumentu Desperately Seeking Semen.

Jiný zase v dokumentu tvrdí, že mu udělá radost, když se ženy rozhodnou pro přirozenou inseminaci. „Musíte mít nechráněný sex, ale když ejakulujete, vyjde to rychlostí přes dvacet mil za hodinu,“ popisuje výhody sexuálního styku v porovnání s umělým oplodněním.

Obzvlášť potěšený prý byl, když se u jeho prahu zjevila zvlášť atraktivní zájemkyně. „Myslel jsem si, jak můžu mít tolik štěstí? Byla totiž krásná, šli jsme do ložnice a já jí udělal masáž a bylo to. Je to můj obchodní manévr,“ svěřil se BBC.

sinfin.digital