„Na cestě za vítězstvím.“ Biatlonisté odtajnili unikátní servisní kamion

ČTK

luš

Mířící Gabrielu Koukalovou uvidí na silnicích řidiči, kteří pojedou za servisním kamionem českých biatlonistů. Truck, v němž se budou v nadcházející sezoně připravovat lyže závodníků, už je vyzdoben grafikou a jsou na něm vyobrazeni i další reprezentanti.

Biatlonisté dnes na sociálních sítích zveřejnili video, na kterém je vidět, jak reklamní agentura lepí na návěs grafiku. Na jeho pravé straně jsou s Koukalovou i Veronika Vítková a Eva Puskarčíková a trojice mužů s malorážkami v ruce - Ondřej Moravec, Michal Šlesingr a Michal Krčmář. Na druhém boku na sebe křičí Moravec s Krčmářem a smějí se Vítková a mistryně světa Koukalová, které ale aktuálně kvůli problémům s lýtky úplně do smíchu není a už je jisté, že úvod Světového poháru nestihne.

Na zadní straně kamionu je vyobrazena vítězka Světového poháru Koukalová mířící na terč a nad ní je anglický nápis: „...na cestě za vítězstvím.“ Na stranách jsou uvedena mimo jiné hesla jako píle, dřina, napětí, bolest, přátelství, láska, žal, slzy, štěstí nebo euforie.

„Tohle je první jízda návěsu, kterou vidím na vlastní oči. Už začínám věřit, že s tím v zimě někam pojedeme,“ komentoval na videu šéftrenér Ondřej Rybář cestu návěsu ven z haly. „Akorát traktor budeme muset přezout, má dost sjetý vzorky," vtipkoval. Bát se ale nemusí. Převoz servisního návěsu zařídí vždy speditérská firma.

sinfin.digital