Nahé fotky, malý Donald a boj proti imigrantům. 10 věcí, které je dobré vědět o Melanii Trumpové

Aneta Bednářová

Modelka a neúnavná podporovatelka svého muže – tak vnímá svět Melanii Trumpovou, která se příští týden po prezidentské inauguraci stane oficiálně první dámou Spojených států. Slovinka potkala Donalda Trumpa na večírku v roce 1998. Už tehdy věděla, že si začíná s mocným mužem, těžko by si ale představila, že po jeho boku jednou vstoupí do Bílého domu. Tam se jí ale zatím příliš nechce. Co dalšího o budoucí první dámě možná nevíte?

První třetí žena v Bílém domě

Melania Trumpová prolomila několik tabu ohledně úřadu první dámy USA. Je to například poprvé, kdy je první dáma až třetí manželkou hlavy státu (Trump byl před ní ženatý s Češkou Ivanou Zelníčkovou a s herečkou Marlou Maplesovou). A zcela jistě zavítá do Bílého domu poprvé taková prezidentova manželka, která má ve svém profesním portfoliu akty.

Imigrantka proti imigrantům

Ač je sama imigrantka, podporuje tvrdý postup Trumpa proti nelegálním přistěhovalcům. Nedávno však Melania čelila podezření, že v 90. letech pracovala v USA jako modelka, aniž měla potřebná povolení. V roce 1995 například vznikly její nahé fotky, které v kampani vytáhl bulvární deník New York Post. Podle agenta Trumpové je však Melania nafotila zdarma a pochybení odmítá.

Trumpova revoluce začíná. 5 klíčových změn, které chystá nový americký Kongres

sinfin.digital