Kevin English je ve vzduchu jako doma. Na leteckou dopravu byl zvyklý odmalička, jelikož kvůli otcově zaměstnání jeho rodina pendlovala mezi Velkou Británií a Blízkým východem. Pamatuje zlatou éru 70. a 80. let, nejlepší jídlo měl ale teprve před rokem. Než ho našel, zkonzumoval a ohodnotil neuvěřitelných 400 pokrmů.
English odmala pravidelně létal z Blízkého východu, kde pracoval jeho otec, s rodinou za prarodiči do Velké Británie. Vysoko nad zemí byl i svědkem 70. a 80. let v letecké dopravě, které se dodnes přezdívá zlatá éra. „Tehdy jsme dostávali steaky a jídlo se podávalo na skleněném nádobí s klasickým příborem,“ vzpomínal pro list Independent.
Amatérský foodkritik na dětství v oblacích vzpomíná s potěšením, tehdy pro něj servírované pokrmy představovaly možnost, jak okusit nezvyklé chutě nebo si naopak připomenout vzdálený domov. V deseti tisících metrech například poprvé jedl olivy, které do té doby neznal.