Neuvěřitelný příběh: Policista zachránil život novorozenci v popelnici. Po 25 letech se setkali

MIA

Policista Michael Buelna zažil před pětadvaceti lety pernou noc jako nováček ve sboru strážců zákona. V nebývale mrazivém počasí, které rozhodně není v Kalifornii obvyklé, zaslechl při patrole ve městě Santa Ana vycházet z popelnice pláč nemluvněte. Chlapečkovi tehdy jeho všímavost zachránila bezpochyby život, po adopci se ale jeden druhému ztratili z očí. Jak vypadalo setkání zachránce a zachráněného po pětadvaceti letech?

Zelenáče v policejním sboru poslali oné noci prošetřit okolnosti pobodání, ke kterému došlo v jedné ze čtvrtí Santa Any, kalifornského města s téměř 350 tisíci obyvateli, o den dříve. Když prohledával místo činu, kontaktovali jej lidé ze sousedství, kteří měli pocit, že zaslechli odněkud přicházet dětský pláč. Policista se tak nově zaměřil na pátrání po dítěti.

Když se přiblížil ke kontejnerům, zdálo se mu najednou, že je na správné stopě. Z jednoho z nich se totiž ozývaly zvláštní zvuky, které připomínaly tenoučké mňoukání. Když odsunul odpadky ležící na povrchu popelnice, vykoukl na něj novorozený chlapeček. Byl sice na živu, ale velice slabý.

Babišovi hrozí vězení, pokud se neudrží v politice. Hraje o všechno, říká Paroubek

sinfin.digital