Ze hřbitova se ozýval křik. Žena byla pohřbena zaživa přes deset dní, tvrdí její rodina

Info.cz

Sedmatřicetiletá Brazilka byla pravděpodobně pohřbena zaživa. Alespoň to tvrdí rodina, kterou na tuto možnost upozornili lidé žijící v blízkosti hřbitova. Z místa, kde byly uloženy ostatky ženy, se totiž více jak deset dní ozýval křik a nářek. Rodina hrob otevřela, ale žena už nejevila známky života. Případem se nyní zabývá policie.

Rosangela Almeida dos Santos byla na konci ledna prohlášená za mrtvou poté, co podle lékařů utrpěla septický šok a srdeční zástavu. Byla pohřbena ve svém rodném městě Riachao das Neves, které se nachází na severovýchodě Brazílie. Její rodina ale lékařskou zprávu zpochybňuje a tvrdí, že žena nezemřela a byla naživo i v průběhu svého pohřbu.

Rodinu v jejím přesvědčení utvrdily zprávy lidí v blízkosti hřbitova, kteří mluvili o tom, že se z blízkosti místa jejího posledního odpočinku pravidelné ozývají zvuky. Z počátku zůstávali klidní, protože si mysleli, že je vydávají děti, které si v blízkosti hřbitova často hrají. Po jedenácti dnech je ale napadlo kontaktovat pozůstalé.

sinfin.digital