Žena po 30 letech zjistila své skutečné jméno. A že její otec je sériový vrah

Info.cz

ekb

Život Lisy a jejího otce byl dlouhou dobu obestřený záhadami. Dnes 35letá žena se třemi dětmi konečně ví, kdo je její matka a jaké je její skutečné jméno, ale také to, že je jejím otcem brutální sériový vrah, který má na svědomí životy dospělých žen i tříletých holčiček. Když se dnes Lisa ohlédne, je ráda, že nebyla další na seznamu zavražděných. Její příběh je však zároveň příběhem obrovské solidarity mnoha lidí, kteří jí pomohli zjistit, kým ve skutečnosti je. 

Pětiletá Lisa žila se svým otcem Gordonem Jensonem v červeném pickupu, neměla žádné hračky ani dost oblečení a naopak často měla hlad. Bylo léto 1986, když se objevila v kempu ve Scotts Valley v Kalifornii před karavanem Katherine Deckerové, která zde byla na dovolené se svým vnukem. Zatímco její otec trávil dlouhé dny v práci jako údržbář, Lisa si několik hodin denně hrála s vnukem paní Deckerové. A tak trochu mu záviděla vše, co měl.

Lisa Katherine začala zanedlouho říkat „babi“ a paní Deckerovou si brzy oblíbil i její otec, který jí s pláčem vyprávěl svůj příběh, jak jeho manželka zemřela, když byla Lisa ještě batole a od té se o ní doby musí strat sám. Když skončilo léto, přišel čas loučení, paní Deckerové ale bylo malé holčičky líto. Nabídla proto panu Jensonovi, že si Lisu odveze s sebou – Lisa by zůstala u její dcery s manželem, kteří si děti velmi přáli, založit rodinu se jim ale stále nedařilo. Po dlouhém rozmýšlení Jenson přijal. Domluvili se, že si Lisu na tři týdny odvezou a pokud vše půjde dobře, přistoupí k osvojení.

ČSSD chce vlastního prezidentského kandidáta. „Já to nebudu,“ tvrdí Zaorálek

sinfin.digital