První rozhovor s první dámou Francie: „Jedinou chybou mého manžela je, že je mladší než já“

Info.cz

bel

„Kdybych ho nepotkala, život by mi proklouzl mezi prsty,“ říká v rozhovoru pro francouzské vydání magazínu Elle první dáma Francie Brigitte Macronová. S novináři takto otevřeně mluvila vůbec poprvé od momentu, co byl její manžel Emmanuel Macron zvolen francouzským prezidentem. Kompletní interview vyjde zítra, některé jeho úryvky si ale můžete přečíst už teď.

„Když si čtu v novinách o našem vztahu, vždycky mám pocit, že je to o někom jiném. Náš příběh je velmi jednoduchý,“ říká v rozhovoru pro francouzské vydání módního časopisu Elle Brigitte Macronová, manželka současného francouzského prezidenta Emmanuela Macrona.

Jejich příběh zaujal média ještě před tím, než se prezidentský pár, mezi nímž je více než dvacetiletý věkový rozdíl, nastěhoval do Elysejského paláce letos na jaře. Současný prezident svou budoucí manželku potkal jako patnáctiletý student na střední škole v Amiens. Brigitte, která byla tehdy vdaná a doma měla tři děti, tam vedla dramatický kroužek. Vzali se až o několik let později, ale jak dříve potvrdili novinářům, v kontaktu byli neustále.

USA můžou zničit celý svět, Rusko a Čína jejich světovládu tolerují, KLDR se jen brání, říká Vrobel ..

sinfin.digital