"Sergej Ivanovič bude mít radost." Rusové zvou hvězdu Sexu ve městě k velvyslanci

ČTK

Ruské ministerstvo zahraničí pozvalo dnes hvězdu amerického seriálu Sex ve městě Sarah Jessicu Parkerovou na schůzku s ruským velvyslancem ve Washingtonu Sergejem Kisljakem, který je aktuálně v centru pozornosti kvůli stykům s představiteli administrativy prezidenta Donalda Trumpa. Moskva tak reagovala na hereččin povzdech, že se s ambasadorem sešli snad už všichni kromě ní.

Ruskou reakci vyvolal příspěvek Parkerové na sociální síti instagram, kde zveřejnila svou fotografii z populárního seriálu Sex ve městě, ve kterém ztvárnila roli Carrie Bradshawové, nezávislé novinářky píšící především o vztazích. "Nemůžu se vyhnout otázce... vídá se ruský velvyslanec se všemi kromě mě?" píše se u obrázku, který herečka zveřejnila v pátek.

I had to. Don't know the provenance however whoever you are, thank you. X, sj

Příspěvek sdílený SJP (@sarahjessicaparker),Bře 2, 2017 v 1:44 PST

 

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Na oficiálním anglickojazyčném twitteru ruského ministerstva zahraničí se dnes objevila fotografie mluvčí rezortu Marije Zacharovové u počítače, na jehož obrazovce je dotyčná fotografie Parkerové. „Sarah, jestli po tom tolik toužíš, můžeme ti zařídit setkání s ruským velvyslancem,“ stojí u obrázku. „Cokoliv je možné. Sergej Ivanovič (Kisljak) bude mít radost,“ stojí také v tweetu.

sinfin.digital