Debatu Zemana a Drahoše na Primě si pustila skoro polovina všech dospělých diváků. Duel byl nejsledovanějším programem dne

ČTK

lup

Duel prezidentských kandidátů Jiřího Drahoše a Miloše Zemana sledovala v úterý večer na Primě téměř polovina lidí, kteří měli v tu dobu zapnutou televizi. Průměrná sledovanost 2,2 milionu diváků starších 15 let byla nejlepším výsledkem večera i celého dne. Na základě dat Asociace televizních organizací to dnes uvedl server Mediaguru.cz.

Údaj o sledovanosti oznámil už během úterního přímého přenosu z karlínského divadla moderátor duelu Karel Voříšek. Předchozí dvě debaty, ve kterých Zeman vystoupil sám, vidělo méně lidí. V neděli v televizi Nova si ji pustilo 1,5 milionu diváků, v pondělí v televizi Barrandov v průměru 659.000 lidí starších 15 let.

Úterní duel na Primě si zapnulo 48 procent lidí u televizí. Jeho sledovanost tak výrazně předčila další pořady v pořadí. Epizody seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 na Nově i Ohnivý kuře na Primě si vybral zhruba každý pátý divák.

Duel: Mdlý výkon moderátora, neukázněné publikum a nervózní Drahoš. Experti zhodnotili debatu na Primě

sinfin.digital