Drahošův tým se chystá přelepovat Horáčkovy billboardy. Bude na nich „Volím Drahoše"

ČTK

raz

Tým prezidentského kandidáta Jiřího Drahoše chystá přelepení velkých reklamních ploch, které mu poskytl neúspěšný uchazeč o Pražský hrad Michal Horáček. Na billboardech se objeví heslo Volím Drahoše. ČTK to dnes sdělila Drahošova mluvčí Kateřina Procházková. V pátek Drahoš zamíří za voliči do Jihočeského kraje. Současný prezident Miloš Zeman se chystá v rámci předvolebního boje na televizní debaty. V novinách se objevily na jeho podporu inzeráty, které útočí na Drahoše. Zhotovili je Zemanovi spolupracovníci.

Horáček Drahoše, stejně jako Marek Hilšer, Pavel Fischer, Mirek Topolánek a Vratislav Kulhánek, podpořil v boji proti současnému prezidentovi Miloši Zemanovi v sobotu ještě během sčítání výsledků prvního kola voleb. Horáček s Hilšerem také Drahošovi nabídli pomoc v kampani.

Horáček mu dal k dispozici reklamní plochy, internetovou kampaň nebo kontaktní centrum. Zároveň vyzval své dobrovolníky, aby Drahoše podpořili. Procházková dnes ČTK sdělila, že bude do soboty přelepeno 24 velkých reklamních ploch, přibude na nich k dosavadnímu obrazu nápis „Volím Drahoše".

sinfin.digital