Spojení Drahoše a migrace je logické a oprávněné, hájí inzeráty vůči protikandidátovi Zeman

ČTK

raz

Prezidentský kandidát Jiří Drahoš je spojen s migrací, na dnešních inzerátech v tisku tak šlo o pravdivé téma, řekl dnes prezident Miloš Zeman v televizi Barrandov. Dodal, že své podporovatele hájí, protože je k nim loajální. V některých denících dnes spolek Přátelé Miloše Zemana zveřejnil inzerát, který Zemana podporuje a Drahoše spojuje s podporou migrace. Podle Drahoše jde o součást očekávané kampaně, Zeman už nemá Česku co nabídnout a jeho lidé kolem sebe kopou.

„Protože migrace je citlivé téma, spojení pana Drahoše s migrací je logické a oprávněné," řekl prezident a poukázal na některé Drahošovy výroky. K práci svých podporovatelů uvedl, že je hájí, i když si myslí, že to bylo zbytečné. Drahoš během dneška řekl, že proti sobě před druhým kolem voleb čeká další podrazy a lumpárny. „Miloš Zeman už nemá naší zemi co nabídnout. Jeho lidé si ale ještě mají co vzít. Proto kolem sebe kopou. Jak prosté," sdělil večer ČTK.

Inzerát v Deníku a Právu hlásá „Stop imigrantům a Drahošovi. Tato země je naše!" a nabádá k volbě Zemana. Deník k tomu má na titulní straně i reakci Drahoše: „Přesně tento typ lží a dezinformací jsem očekával. Je to obyčejná pomluva. Souhlasím pouze s částí Stop imigrantům. Nikdo z nás tady vlny imigrantů nechce," řekl.

Volby jsou terčem brutálních dezinformací: Vítač, iluminát, pokyn nevolit... Vyvracíme 4 největší

sinfin.digital