Nadělte si v novém roce nové auto, v Srba Servisu si vyberte ihned ze skladových vozů

Prezentace klienta

Při nákupu skladového vozu nečekáte, až se váš vysněný vůz vyrobí v továrně, což se může protáhnout i na několik měsíců. Skladové vozy také mívají zajímavou výbavu, protože reprezentují značku vozu na prodejně. A to nejlepší – auto je obvykle dostupné za výrazně zajímavější cenu.

Výhodou u skladových vozů je i to, že si můžete vyzkoušet hned několik motorizací a stupňů výbavy. Jakmile vyřídíte potřebné formality, odjedete novým autem ještě ten samý den. U některých skladových vozů lze využít i operativní leasing. Podívejte se na auta, která nyní můžete pořídit za výhodných podmínek.

Jeep Compass Longitude

Auto pro každodenní ježdění i nečekaná dobrodružství. To je nový Jeep Compass Longitude, který naleznete mezi skladovými vozy Jeep u Srba Servis. O pohon svižného SUV se stará benzinový motor MultiAir s obsahem 1,4 l o výkonu 140 koní. Uvnitř na vás čeká našlapaná výbava s koženým volantem a řadicí pákou, která ovládá 6stupňovou manuální převodovku. O bezpečnost a pohodlí se stará aktivní systém upozornění na vyjetí z jízdního pruhu, systému ochrany proti převrácení vozidla nebo senzor automatického zapnutí světlometů. Skladový model Jeep Compass Longitude se 17palcovými koly můžete nyní pořídit s výraznou slevou.

Příklad cenové kalkulace:

Originální cena: 664 290 Kč

Cena výbavy celkem: 64 100 Kč

Cena vozidla vč. výbavy: 728 390 Kč

Sleva SRBA SERVIS, s.r.o.: -178 490 Kč

Konečná cena: 549 900 Kč s DPH

Jeep Compass
sinfin.digital