Nejšílenější reklama na Škodovky se natáčela v Praze. Tohle musíte vidět

Jan Mička

Na začátku to všechno vypadá jako běžná testovací jízda s prodejcem. Záhy se ale všechno otočí v bizarní honbu za úkoly, některými jako vystřiženými z akčního filmu.

Možná jste již zažili testovací jízdu v automobilu zapůjčeném od dealera. Někteří chtějí pouze podepsat smlouvu o zápůjčce, jiní s vámi usednou do vozu a během testování vám pomohou s ovládáním a vysvětlením jednotlivých funkcí. Nějak tak ze začátku vypadala i jedna ze starších reklam na automobily Škoda. Natáčela se v Praze a herec Danny Bedford chvílemi nevěděl, čí je.

Všechno začalo na velkém parkovišti před dealerstvím Škody na pražském Strahově, prodejce se však na místě spolujezdce dlouho neohřeje. Brzy totiž vůz zastaví jednotka hasičů, které se porouchala „stříkačka“, přesto ale byli nuceni uhasit požár hned vedle ventilačních věží Strahovského tunelu. Na tom by nebylo nic tak divného, kdyby tam nehořel klavír, klavírista na něj stále hrál a hasiči nehasili přístroji rovnou za jízdy. Danny se stihnul akorát rozloučit s hasiči, když tu se na scéně objevila vdavekchtivá blondýna, která jej zatáhla rovnou do Octavie RS minulé generace. Cíl cesty: provizorní kaple!

Celý článek si můžete přečíst na webu Auto.cz.

sinfin.digital