Československá kryptoměna PlatonCoin vstupuje na estonskou burzu Coinsbit

Info.cz

Fintechová společnost Platon Finance, která stojí za kryptoměnou PlatonCoin, si připisuje další úspěch. Na konci května byla zalistována na estonské kryptoburze Coinsbit, která patří mezi největší v Evropě. 

 

Estonskou kryptoburzu denně v průměru navštíví přes 3,5 milionu lidí, kteří zadají transakce za 900 milionů dolarů. Nově mohou obchodovat i českou kryptoměnu. „Coinsbit patří mezi největší evropské hráče v oblasti obchodování s kryptoměnami. Zalistování PlatonCoinu na této burze bereme jako odměnu za naše úsilí, kdy jsme se během neuvěřitelně krátkého období výrazně technologicky i byznysově posunuli dopředu,“ říká zakladatel a ředitel společnosti Platon Finance Daniel Tanner. PlatonCoin je v současnosti již obchodován na burze DigiFinex. 

„Očekáváme, že v dalších týdnech bude PlatonCoin zalistován na další významné burzy a stane se úspěšným představitelem nové ekonomiky, která stojí na kryptoměnách a nabízí i pro běžné lidi zcela novou příležitost, jak mnohem snadněji a efektivněji spravovat jejich finance,“ dodává Tanner.

sinfin.digital