Co z vás udělá nejlepšího šéfa na světě? Stolní fotbálek a gril!

Prezentace klienta

Chcete, aby vaši zaměstnanci všem na potkání vykládali o tom, že mají toho nejlepšího šéfa na světě? Víme, jak na to. Stačí, když do kanceláře pořídíte pár hračiček.  

Odreagování neuškodí

Také se u vás v kanceláři všichni neustále hrbí u počítačů a při obědových pauzách si stěžují na ukrutnou bolest zad? Změňte to a kupte do kanceláře stolní fotbal. Je to naprosto jednoduchá hra. Každý pravidla pochopí během pár vteřin a nikdo se při fotbalovém mači nezraní. Samotný zápas trvá jen několik minut. Za tuto krátkou dobu si vyčistíte hlavu od práce a budete pak mnohem výkonnější. Vážně, zkuste to.

Podle čeho stolní fotbal vybrat?

To, jaký stolní fotbal si vyberete, záleží na mnoha faktorech. Jestli hledáte skutečně luxusní kousek, který bude vás i vaši firmu náležitě reprezentovat, prohlédněte si v e-shopu Hawaj.cz stolní fotbal Professional Black Edition. Vypadá velmi luxusně a luxusně se na něm také hraje. Jeho součástí jsou dokonce držáky na nápoje a protiskluzové rukojeti. Jako levnější alternativa se vám bude líbit stylový modrý stolní fotbálek. Zaplatíte za něj nyní pouze 4 200 Kč a prokáže vám také výbornou službu.

Jde se grilovat!

Z té hromady práce a hraní stolního fotbalu vám pěkně vyhládne. Co teď? Pojďte si něco ugrilovat. Vždyť právě jídlo nejlépe spojuje lidi. Pokud byste chodili každých 14 dní s celým týmem do restaurací, vyjde vás tento teambuilding pěkně draho, ale my jsme našli levnější a možná i příjemnější způsob. Pořiďte si zahradní gril. Můžete si ho vzít někam do parku nebo využít malou zahrádku u práce. Záleží pouze na vás. Všichni přinesou něco dobrého a každý sudý pátek utužíte své pracovní vztahy nad ochutnáváním různých delikates. A máme pro vás skvělou zprávu: Na nákupu grilu právě teď ušetříte více než 1 000 Kč. Využijte slevy 28 % na zahradní gril i s udírnou, najdete ho naHawaj.cz.

Už vás svrbí prsty na fotbálek a začíná vám kručet v břiše? Udělejte objednávku ještě dnes, ať se už příští týden můžete stát tím nejlepším šéfem na světě. 

sinfin.digital