Hledáme hrdiny, kteří mají odvahu psát příběhy s happyendem

Prezentace klienta

Bydlet podle svého si žádá kuráž. Ještě větší odvahu však musí mít obchodní zástupci, kteří na sebe berou odpovědnost podpořit a provést procesem rozhodování, plánovaní a financování bydlení desítky klientů. Jejich posláním je zprostředkovat zákazníkům veškeré racionální i emocionální argumenty, na základě kterých se budou moci rozhodnout, jak chtějí bydlet. Jsou jim oporou, kterou klienti ocení zejména ve složitých situacích, jenž realizaci vlastních představ o bydlení často provází.

Obchodní zástupci ČMSS jsou trénovaní na to, aby dokázali pro své klienty najít optimální řešení, na jehož konci je klient hrdý na to, jak bydlí. Jejich úkolem je doprovázet klienty na cestě k bydlení podle vlastních představ – ať už jsou jakékoli.

Pokud se cítíte jako hrdina, který má na to aktivně pomáhat druhým plnit si sny o bydlení, budeme rádi, když se nám ozvete. Při nástupu na pozici obchodního zástupce nabízíme, kromě zajímavého výdělku, podporu zkušeného manažera, možnost kvalitního vzdělávání, příležitost odborného rozvoje, zvýhodněné podmínky pro pořízení notebooku či auta a po zapracování také vlastní portfolio stávajících klientů ČMSS.

3296835:article:true:true:true

Chcete si splnit svůj sen o dobré práci?

Své údaje zanechte na cmss.jobs.cz. My vás budeme obratem kontaktovat.

Těšíme se na Vás!

sinfin.digital