Jaké je tajemství obchodování s binárními opcemi?

Prezentace klienta

Binární opce je finanční opce, ve které je výplatou buď pevná peněžní částka nebo vůbec nic. Jinými slovy, můžete obchodovat na pohyb některých aktiv (měnový pár, komodity, akciové společnosti apod.) A mít zisk. Hlavní rozdíl od forexu je jednoduchost - potřebujete pouze správnou prognózu stran směru pohybu ceny (NAHORU nebo DOLŮ). Jednou z nejspolehlivějších a nejvhodnějších obchodních platforem je obchodní platforma Binatex. Binatex je k dispozici v několika jazycích, nabízí demo účet a je velmi užitečná pro obchodníky, kteří chtějí rychle vydělat peníze.

Někteří obchodníci dávají přednost krátkodobému obchodování (1 minutu), jiní preferují dlouhodobé obchody (až 24 hodin). Mezi těmito dvěma je zásadní rozdíl: pokud obchodujete krátkodobě (v případě úspěchu), bude zisk 80 %. V případě dlouhodobých obchodů bude zisk nižší (60-65%). To má smysl, protože krátkodobé obchodování je obtížnější a představuje vyšší riziko.

Měnové páry jsou nejoblíbenější položkou, kterou lze obchodovat v binárních opcích. Na demo účtu Binatex obchodní platformy je k dispozici několik měnových párů. Ziskové procento duplikuje reálný účet a výrazně se liší od jednoho měnového páru k druhému. Euro-dolarový zisk je například 80%, ale zisk z dolaru je jen 60%. Zkušení obchodníci to velmi dobře vědí.

Úspěšní obchodníci binárních opcí jsou finančně nezávislí
sinfin.digital