Lidé, kteří formují český internet, se sejdou za týden v Praze

Prezentace klienta

WebExpo, nejstarší a největší česká konference o Webu, bude letos opět inspirovat, vzdělávat a bavit. A to už za týden v pražské Lucerně. Během konference vystoupí ve čtyřech přednáškových sálech více než šedesát řečníků. Tentokrát s převahou zahraničních přednášek a také poprvé s dětským koutkem, kde naučí děti programovat.

Web už dávno není izolované prostředí pro geeky, a proto na letošní účastníky WebExpa čekají především témata, která propojují internet s okolním světem: kryptoměny, internet věcí (IoT), strojové učení (ML), umělá inteligence (AI) a další.

Kdo si chce udržet vliv na budoucnost podnikání, marketingu, produktového designu a vývoje, měl by si teď hned zapsat WebExpo do svého kalendáře.

Skvělá příležitost k navázání spolupráce

„WebExpo je odborná konference, na které se potkávají lidé z různých oborů, od vývojářů, designerů, až po marketingové odborníky či podnikatele. Témata, která se budou 21. a 22. září řešit, jdou do hloubky a pomáhají účastníkům získat přesah. Málokterá akce nabízí takovou příležitost k navázání partnerství či obchodní spolupráce,“ představila koncept Šárka Štrossová, ředitelka WebExpo.

Mezi hvězdy konference letos patří hlavní designer Twitteru Dan Saffer, Behshad Behzadi, vedoucí týmu stojícího za Google Asistentem, nebo Val Head, designerka z Adobe.

11. WebExpo se koná 21. a 22. září 2018 v Praze v Lucerně. Ve 4 sálech pro 2 000 posluchačů vystoupí 60 řečníků. Připraveny jsou i tři párty a dětský koutek. Další podrobnosti naleznete na webu www.webexpo.net.

sinfin.digital