Začíná soutěž o nejlepšího podnikatele. Pomozte jej vybrat spolu s INFO.CZ

urm

Společnost EY hledá v České republice již dvacátého EY Podnikatele roku, který bude naši zemi reprezentovat na světovém finále v Monte Carlu. Porotu soutěže zajímají nejen hospodářské výsledky, ale především výjimečný podnikatelský příběh. Soutěží se v kategoriích EY Podnikatel roku České republiky, EY Technologický podnikatel roku, EY Začínající podnikatel roku a EY Společensky prospěšný podnikatel roku. Česká televize letos vyhlásí historicky čtvrtého vítěze Ceny České televize – Podnikatelský přínos kultuře a umění. Čtenáři MF DNES a iDNES.cz opět budou vybírat nejlepší podnikatelský příběh. Oceněni budou i úspěšní podnikatelé v krajích. Přihlášky a nominace je možné podávat do 21. října 2019. INFO.CZ je už tradičním mediálním partnerem soutěže spolu s magazínem Forbes, informace tak můžete sledovat i tam.

Soutěž EY Podnikatel roku již dvacet let objevuje výjimečné osobnosti, kterým nechybí vize, odvaha ani silná motivace. Podnikatele, kteří se ani přes těžké počátky nevzdali a vybudovali stabilní a prosperující firmy.

„V soutěži EY Podnikatel roku již dvacet let oceňujeme české podnikatele a vyzýváme je, aby svým podnikatelským příběhem inspirovali veřejnost. Těší mě, že se ke zkušeným podnikatelům přidávají stále mladší generace se svými jedinečnými start-upy, které postupně přispívají ke zvyšování zaměstnanosti, významně pomáhají rozvoji regionů a zviditelňují českou stopu v zahraničí. Chtěla bych i v letošním roce vyzvat veřejnost, aby nám pomohla poznat řadu podnikatelských osobností, o nichž ještě nevíme. Nominujte podnikatele ze svého okolí či regionu, kterého si vážíte, a jehož úspěšný příběh by mohl být správnou inspirací pro začínající podnikatele,“ vyzývá Magdalena Souček, vedoucí partnerka EY v České republice a v části regionu střední a jihovýchodní Evropy.

EY Podnikatel roku zná svého vítěze. Ocenění získali majitelé Alca plastu z Břeclavi

sinfin.digital