Žádost o Pražský voucher zvládne připravit každý

Prezentace klienta

Založili jste si před nedávnem firmu? Sídlíte v Praze? Zaměstnáváte méně než 250 lidí a váš roční obrat není vyšší než 50 milionů eur? Pokud jste odpověděli vždy kladně, máme pro vás poslední otázku: „Chtěli byste, aby vám někdo proplatil až 85 % z částky, kterou zaplatíte za kreativní služby sloužící k propagaci vaší firmy? Pořád ano? Tak čtěte dál, tohle vás bude zajímat.

Žádost o Pražský voucher zvládne připravit každý

Mirek s kolegy provozují cestovatelský portál Zaletsi.cz, který vám mimo jiné umí vyhledat nejlevnější letenky na trhu. Elán a nápady jim nechybí. Teď ještě, aby se o tom dozvědělo co nejvíce lidí. Oblast reklamy a propagace je v dnešní době docela labyrint, který je lepší nechat odborníkům. Dobrá investice, která ale samozřejmě něco stojí. Proto zbystřil, když se dozvěděl o dotačním programu Pražský voucher

„O možnosti získání dotace z Pražského voucheru nám říkal můj známý, který na tento projekt narazil. Po bližším prostudování podmínek jsme zjistili, že jsme vhodným uchazečem, že projekt přesně odpovídá našim potřebám a že bychom se o získání dotace mohli pokusit,“ popisuje. 

K úspěšnému konci si nyní potřeboval ujasnit a vyřešit dvě věci:

1. Sepsat projekt týkající se propagace jeho firmy, který bude natolik dobrý, že hodnocením úspěšně projde a získá peníze. 

„Náš schválený projekt se týká nové mobilní aplikace, která by měla navázat na zcela nový web, který budeme v nejbližší době postupně nasazovat. Tyto nové webové stránky budou obsahovat řadu nových funkcionalit a je pro nás důležité, aby s nimi nová mobilní aplikace uměla pracovat,“ vysvětluje Mirek. 

sinfin.digital