Babiš hraje o jediné, aby zůstal na svobodě. Vše ostatní jsou povídačky, tvrdí Farský

Podle předsedy poslaneckého klubu Starostů a nezávislých Jana Farského sice může Andrej Babiš pořád dokola vykládat o tom, jak mu jde o otevírání nových silnic, o investice a o lidi, ale to jediné, o co mu jde a o co hraje, je, aby se udržel na svobodě. „Vše ostatní jsou jen povídačky pro občany. A taky pro jeho poslance, kteří tomu asi chtějí věřit,“ tvrdí Farský v rozhovoru pro INFO.CZ. Pokud by ale podle něj otevřeli oči, zjistili by, že je Babiš pouze používá jako svůj mocenský nástroj.

Do čela sněmovní komise pro kontrolu GIBS byl zvolen zástupce hnutí ANO. Někteří opoziční poslanci reagovali tím, že je to snad ještě horší, než když byl do stejné pozice zvolen komunista…

I z mého pohledu tomu tak je.

Není to už přece jen trochu hysterická reakce?

Ať je tady v představách Andreje Babiše a Miloše Zemana jakákoli koalice, vždycky v ní figurují komunisté a hnutí ANO a podle situace se střídají sociální demokraté a SPD. Po této dnešní volbě mám ale pocit, že budou mít sociální demokraté zase o něco těžší do koalice s hnutím ANO vstoupit. Tak trochu to nahrálo tomu, že můžeme po víkendu čekat vznik koalice složené z hnutí ANO, SPD a komunistů.

Pokud nebude vláda do června, je to zralé na ústavní žalobu, pohrozil Bělobrádek

sinfin.digital