Babiš u Prahy otevírá novou restauraci s michelinskými ambicemi. Sranda jen pro bohaté, průvan v kapse vám udělá i předkrm

vkr

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš otevírá restauraci s vysokými ambicemi. V Průhonicích u Prahy totiž představuje stejnojmennou "dceru" své úspěšné francouzské restaurace Paloma, která je oceněna dvěma michelinskými hvězdičkami. Podobné ambice bude mít i pražská pobočka, která chce svému francouzskému předobrazu konkurovat kvalitou i cenou. O lidovku se totiž rozhodně nejedná, jen předkrmy začínají u hranice tisíce korun. 

Andrej Babiš sází u své nové restaurace v Průhonicích na osvědčenou trojkombinaci – proslulé jméno francouzské "matky" se dvěma michelinskými hvězdami, jejího šéfkuchaře Nicolase Decherchiho, který bude i u pražského uvedení pobočky do provozu a na design, který opět navrhla manželka Monika.

Pravděpodobný budoucí český premiér doufá, že mu tento koktejl zaručí další michelinské hvězdy. Zatím se může pochlubit hvězdičkami jen facebookovými - ačkoliv restaurace otevírá až v úterý, již má na této sociální síti několik pětihvězdičkových recenzí. 

sinfin.digital