Nákup a servis vozů musí být radost, nikoli noční můra!

Prezentace klienta

Ten, kdo zajišťuje správu a provoz vozového parku, byť má na firemním parkovišti třeba jen dva vozy, moc dobře ví, že mu starosti začínají už v momentě, kdy se mu v hlavě zrodí myšlenka obnovy vozového parku. Je nutné připravit analýzu, jestli se vyplatí dále provozovat stávající vozy, nebo pořídit nové, vybrat z mnoha modelů a mnoha značek vozů na trhu právě ten, který firmě do budoucna ušetří finance, čas i starosti. Musí se projít kolečkem vyjednávání o ceně vozů, rozhodováním o způsobu financování a pojištění, připravit vůz na protiúčet atd. Ale vězte, že na to nejste sami. V dnešní době, kdy zejména čas každého z nás je drahý, je dobré najít partnera, který všechno vyřeší rychle a hlavně spolehlivě za Vás. 

Jezděte a nestarejte se!

I tak by se dal jednoduše shrnout cíl společností HAVEX-auto a IMOFA. HAVEX-auto je jedním z největších autorizovaných dealerů vozů ŠKODA a SEAT, na druhé straně společnost IMOFA se řadí mezi největší dealery vozů značek JEEP, Alfa Romeo, FIAT, Abarth a v neposlední řadě užitkových vozů FIAT Professional. Díky majetkovému propojení může skupina nabídnout bezkonkurenční portfolio modelů osobních, ale i užitkových vozů. Nejde však jen o prodej či servis, krédem obou společností je komplexní služba znamenající spokojeného zákazníka. Standardní nabídka obsahuje tedy posouzení efektivity vašeho stávajícího vozového parku, návrh nejlepšího řešení případné obměny, zajištění nejvýhodnějších podmínek financování a pojištění firemní flotily, ocenění a výkup stávajících vozů, kompletní zajištění neoblíbené administrativy s celým procesem spojené. Nehledejte sami na internetu informace k vozům dle Vašich potřeb, nekonstruujte složité výpočty, jak a co se Vám vyplatí, neobjíždějte bazary, kolik dají za stávající vůz, neseďte dlouhé hodiny s finančními poradci. Obraťte se na odborníky v HAVEX-auto či IMOFA, o vše se postarají k Vaší spokojenosti

Vždy něco navíc

Nákup vozu jsme vyřešili. Ale co jeho servis? Za kolik, kde levněji, garance, kdo má širokou servisní síť po ČR, kvalita práce…? V HAVEX-auto a IMOFA můžete počítat s kompletním servisem Vašich vozů, počínaje zajištěním pravidelných servisních prohlídek, diagnostiky a samotných oprav v kvalitě autorizovaného servisu, přezouvání a uskladnění pneumatik, poskytnutím náhradního vozu v případě nehody či poruchy, pick-up servis, asistenční služby, kompletní karosářské a lakýrnické práce atd. Na Vás tedy zbývá jen vybrat si to správné auto a užívat si bezstarostné jízdy. A pokud máte obavy, že se Vám tyto služby značně prodraží, není důvod. Autorizovaný totiž už dávno neznamená automaticky drahý, přesvědčte se na www.ferovyservis.cz.

Investice za desítky miliónů

Být nejlepší znamená investovat a jít neustále vpřed. Rok 2016 toho byl jasným důkazem. Přestavby a redesign salónů HAVEX-autoIMOFA do nových designových konceptů ŠKODA, SEAT či FCA, to byla výzva, která znamenala nemalé finanční investice a břemeno na několik let. Ale vyplatilo se. V loňském roce se zastavil prodej nových vozů skupiny na čísle 7 824, a upevnil tak postavení obou firem mezi TOP 3 nejúspěšnějšími dealerstvími prodávaných značek. 

..
sinfin.digital