Pražský voucher pomůže vaší firmě do světa

Prezentace klienta

Pokud máte firmu a vaše ambice sahají až za hranice České republiky, máme pro vás skvělou zprávu. Máme pro vás Pražský voucher!

Inkubátor má většina z nás zafixovaný jako přístroj určený k péči o zdravý vývoj předčasně narozených dětí. Věděli jste však, že existují i inkubátory, které přesně podle tohoto principu pečují také o zdravý vývoj vaší firmy? Díky kterým se vaše podnikatelské schopnosti, dovednosti a znalosti budou vyvíjet správným směrem? Kde se budete až 4 měsíce učit a zdokonalovat na jedinečných zahraničních stážích přímo pod dohledem těch nejlepších?

Že něco podobného musí stát celé jmění? Ano, bývá to tak, a naprosto rozumíme, že mladá začínající firma si takový luxus dovolit prostě nemůže.

Existuje však řešení. Jeho jméno je Voucher na pobyt v zahraničních inkubátorech a jako další dílek své mozaiky podpory začínajících pražských firem ho s pomocí fondů EU zajišťuje Magistrát hl. města Prahy. Jsou velmi štědří, protože vám vrátí až 85 % z částky, kterou za takovou stáž včetně její přípravné fáze zaplatíte!    

Pro získání voucheru stačí vlastně velmi málo:

·        Musíte mít sídlo firmy (nebo alespoň provozovnu) zapsanou v Praze.

·        S méně než 250 zaměstnanci.

·        S ročním obratem pod 50 milionů Euro.

·        Fungovat maximálně 3 roky.

·        Domluvit se s dodavatelem, který vám bude po několik měsíců předávat své zkušenosti (na white-listu je máte pěkně pohromadě, přičemž lze samozřejmě přivést i dodavatele vlastního).

·        Mít odvahu a odhodlání odjet dobývat svět.

..
sinfin.digital