Je libo Sexperimenty nebo Chilli pikantní zotročení? Obchodníci před Valentýnem lákají na erotiku

ČTK

lup

Svátek svatého Valentýna řada Čechů nijak neslaví, pro obchodníky se přesto jedná o vítanou příležitost, jak vydělat. Lákají na tradiční sortiment jako květiny a sladké, ale zaujmout se snaží i širokou nabídkou dalšího zboží – od romantických výletů na lodi, přes zájezd na autosalon až po nejrůznější erotické hry. Prodej erotického zboží na začátku února podle prodejců vrcholí.

„Valentýn je rok od roku stále populárnější, jen letos očekáváme vyšší tržby zhruba o třetinu. Nabídka je rovněž čím dál tím širší, od romantických večeří, dovolených a wellness pobytů, přes tantrické masáže, až po květiny, čokolády či šperky,“ uvedla ředitelka portálu Slevomat Marie Chytilová. Letos jsou prý v kurzu romantické plavby lodí s přenocováním či zámecké hotely po celé ČR.

Podle srovnávače cen Heureka jsou před Valentýnem oblíbeným zbožím hry s nádechem erotiky: Svádění, Sexperimenty, Harašeníčko, Divoké kostky nebo Chilli pikantní zotročení.

Podle portálu Skrz.cz se oblíbeným valentýnským dárkem pro muže stal letos zájezd na autosalon do Ženevy. „Samozřejmě, i letos sledujeme zájem o zboží, které je už tradičně valentýnské – erotické spodní prádlo, erotické pomůcky a kondomy, jejichž prodej je právě před Valentýnem z celého roku nejvýš,“ uvedla Alexandra Čermáková z Heureky.

sinfin.digital