Zemanova tajemná tiskovka: Oznámí zásnuby dcery Kateřiny? Lidé sází na to, co řekne

ČTK

Blesk.cz

Hrad dál tají téma dnešní tiskové konference prezidenta Miloše Zemana, kterou jeho kancelář svolala včera. Okamžitě se tak rozběhly spekulace a také sázky. Je snad Kateřina Zemanová těhotná? Bude se vdávat? Hradní mluvčí Jiří Ovčáček slibuje, že se dnešní záhadný brífink bude týkat příjemné události. Pro kritiky prezidenta ze sociálních sítí by bylo příjemné i oznámení abdikace, něco takového však sázkové kanceláře neočekávají. Možností však nabízí celou škálu. Od nalezení Peroutkova článku po adopci Jiřího Ovčáčka či zásnuby první dcery Kateřiny.

Prezident Miloš Zeman dnes odpoledne promluví před novináři. Téma brífinku Pražský hrad neoznámil. Po vyjádření hlavy státu nebudou novinářům umožněny dotazy a sraz novinářů před brífinkem, který začne v 16:30, byl netradičně stanoven ke vchodu do Lumbeho zahrady. Právě tam je vila, kde bydlí prezidentský pár. Podle informací ČTK by se tisková konference měla konat v zahradě.

Tahle takřka rodinná atmosféra nahrává spekulacím, že svou roli sehraje během brífinku právě Zemanova rodina. „Můžu vyloučit, že by se zítřejší tisková konference prezidenta týkala jeho zdravotního stavu, bude se to týkat příjemné události,“ řekl FTV Prima mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček. 

Sledovačka StB tu sídlila 40 let, dnes je klášter opravený. Komunisté se o něj ale znovu zajímají

sinfin.digital