Andrej a Adriana: Prostě vás opijeme koblihou. Komentář Marka Stoniše

Marek Stoniš

Před čtyřmi lety: Prostě na to dohlídneme. Prostě to zařídíme. Prostě to postavíme. Dnes: Pražané jsou zpovykaní. Problémy v dopravě nejsou. Omlouvám se za ty výroky. Kdyby v Praze nežilo a nepracovalo přes milión lidí, dala by se považovat za skvělou laboratoř pro exaktní ověření totální neschopnosti; programové a personální vyprázdněnosti Babišova hnutí ANO.

Babišovo ANO v roce 2014 v Praze vyhrálo s lídryní Adrianou Krnáčovou volby, ovšem bez toho, aby alespoň předstíralo nějaký konkrétní program nebo vizi pro Prahu. To Gottwaldovi kluci, kteří přišli po druhé světové válce a vábili lid představou „dejte nám na čtyřicet let republiku a uvidíte, jaký ráj na zemi vybudujeme“, nějaký plán měli. Zlý, hloupý, zločinný, ale plán to tedy rozhodně byl…

Kdo se chce zasmát a pochopit míru absurdity, s jakou je město dnes řízeno (zvláště pro mimopražské to bude smích škodolibý), nechť se podívá na dávné předvolební video, v němž dnešní primátorka chodí po městě, jede tramvají a při tom žvatlá o hlavních problémech Prahy s vdovou po známém architektovi Kaplickém, Eliškou Kaplicky Fuchsovou.

Ze spolupráce s komunisty a SPD nadšený nejsem, Ondráčka jsem nevolil, říká ministr zdravotnictví Vojtěch

sinfin.digital