Matky by měly mít písemný souhlas dítěte k porodu! Komentář Jiřího X. Doležala

Jiří X.

Konečně se smráká nad letitým ignorováním práv kojenců a batolat. Malé děti se v úpadkovém dvacátém století netěšily dostatečné ochraně soukromí a nikdo nebránil tomu, aby si s nimi matky dělaly, co chtějí. Třeba je přebalovaly. Progresivistické trendy 21. století však signalizují, že dny bezpráví na novorozencích končí!

Sexuální korektnost je velké téma dnešních dní. První vlašťovkou, která ukázala i v sexu sílící progresivistický trend euroatlantické společnosti, byla kampaň #metoo. Pozoroval jsem ji z povzdálí, já sice taky #metoo zažil, ale buď se mi to líbilo, nebo jsem obtěžující dámu diskrétně poslal do háje a necítil potřebu, aby se mě v této věci zastávaly instituce. Takže jsem svými zkušenostmi do kampaně #metoo nepřispěl, ale pohledem zpovzdálí došel k zajímavé interpretaci celého toho paradigmatu.

S odstupem a s vyhodnocením vzhledu a věku nejhlasitěji křičících o tom, že byly obtěžovány, chápu kampaň jako podvědomý protest starších a nepříliš půvabných dam, kterým chybí, že je nyní obtěžuje mnohem méně mužů než zamlada. A tak by chtěly zakázat mladým holkám, aby je muži obtěžovali, protože to stěžovatelky těm mladým závidí. Proto lze kampaň vítat a podporovat, tento typ myšlení nás zavede do lepšího světa.

Zoufalec týdne: Karla Šlechtová. Komentář Petra Holce

sinfin.digital