Víme, která advokátní kancelář získala bývalého šéfa PwC Legal Bořivoje Líbala a jeho tým

Jan Januš

Dřívější šéf kanceláře Pwc Legal Bořivoj Líbal a někteří jeho lidé nastoupili do původem německé advokátní kanceláře Noerr. Vyplývá to z oznámení, které hodlá firma dnes odpoledne rozesílat do médií, INFO.CZ jej má ale již nyní k dispozici. „Noerr nabral tým pěti právníků, kteří ještě donedávna spolupracovali s advokátní kanceláří PwC Legal. Tým vede bývalý řídící partner PwC Legal, Bořivoj Líbal, který se stal lokálním partnerem v pražské advokátní kanceláři Noerr a spolu s Barbarou Kusak ji bude řídit,“ stojí ve zmíněné zprávě.

„Dlouholetá partnerka a vedoucí pražské kanceláře, paní Barbara Kusak se na pozici “Vedoucí korporátního a M&A oddělení pro střední a východní Evropu” v budoucnu více zaměří na rozšíření služeb transakčního poradenství v regionu CEE,“ uvedla dále firma.

Líbal s sebou přivedl také advokáty Petra Kobylku, Michala Jekieleka, Ondřeje Řitičku a advokátního koncipienta Marka Poloniho. „Celý tým spolu v tomto složení několik let pracoval a poskytoval právní poradenství jak domácím, tak i zahraničním společnostem nejen v oblasti transakcí, ale i v rámci jejich obchodních aktivit na českém trhu,“ pochlubila se kancelář.

Januš: Příchod miliardového hráče zamíchá kartami na českém právním trhu

sinfin.digital