Advokátní kancelář s tržbami přes 130 milionů mění letos podruhé název. Odcházejí i dva partneři

Jan Januš

Advokátní kancelář Eversheds Sutherland Dvořák Hager na začátku září vynechala ve svém názvu v Česku i na Slovensku jména řídících partnerů Stanislava Dvořáka a Bernharda Hagera. „Změnou názvu dáváme najevo mezinárodní směřování kanceláře a příslušnost k jedné z nejvýznamnějších právnických firem na světě. Žádné změny však nenastávají ohledně vlastnictví naší kanceláře, ani ohledně kontaktních osob či údajů, které zůstávají v platnosti,“ uvedla kancelář v klientském oznámení, které má INFO.CZ k dispozici. Ke změně oficiálního názvu dochází letos již podruhé, a to půl roku po první změně.

V České republice se tak kancelář nově oficiálně jmenuje Eversheds Sutherland, advokátní kancelář, s.r.o., na Slovensku pak Eversheds Sutherland, advokátska kancelária, s.r.o.

Kancelář rovněž následně uvedla, že z firmy ke stejnému datu odcházejí dosavadní partneři Veronika Odrobinová a Lukáš Zahrádka.  

Kancelář s více než 50 právníky a loňskými tržbami přes 130 milionů korun do letošního roku vstupovala pod názvem Dvořák Hager & Partners, od prosince ale byla součástí globální sítě Eversheds Sutherland. Její značku začala kancelář používat letos. V oficiálním předělaném názvu, k němuž přistoupila v březnu, ale dál figurovala příjmení Dvořáka a Hagera. Nyní je firma vypustila i tam.

Vznikne v Česku půjčovna právníků? Víme, co plánuje pražská kancelář Eversheds

sinfin.digital