Významná advokátka přešla z globální farmaceutické firmy do Taylor Wessing. Víme, o koho jde

Jan Januš

Českou pobočku advokátní kanceláře Taylor Wessing posílila na pozici partnerky Barbora Dubanská. Ta dříve pracovala déle než pět let v CMS Cameron McKenna a zkušenosti má třeba i z Amazonu, aktuálně ale přichází ze společnosti Novartis. Nástup zkušené právničky v rozhovoru pro INFO.CZ exkluzivně oznamuje vedoucí partner Erwin Hanslik.

Co je nového v Taylor Wessing?

Rozrostli jsme se o tři nové partnerky, celkem tak máme devět partnerů a partnerek. Dvě z nich u nás již pracovaly, třetí kolegyně ale přišla z jiné společnosti. Jako prvnímu médiu vám mohu oznámit, že jde o Barboru Dubanskou.

Jsem velmi hrdý, že se nám daří úspěšně posilovat náš tým zde v České republice. Snažíme se vybírat ze všech uchazečů ty nejlepší, a tentokrát se prosadily výrazně ženy. A kromě profesní odbornosti jsou pro nás velmi důležité také jazyky. Původem jsme byli rakouská kancelář, ale po spojení s globálním hráčem Taylor Wessing v roce 2012 působíme nejen v regionu CEE, ale téměř po celém světě. Mnozí z našich klientů ale mluví německy. Bez němčiny se náš tým téměř neobejde, i když jsou samozřejmě výjimky. Najít zkušené a specializované kolegy, kteří jsou dobrými právníky a zároveň umí německy, je teď ale poměrně problém.

Jak se daří pražským advokátům v Brně? Taylor Wessing má novou pobočku, Brož & Sokol & Novák operují z Přerova

sinfin.digital