Co můžeme čekat od Havel & Partners, White & Case, PRK Partners, Skils či Deloitte Legal?

Jan Januš

Advokacie byla letos poměrně v klidu, nesledovali jsme v ní výrazné přesuny a posuny, jako tomu bylo v loňském roce. Zrekapitulujme si tak dění v pěti vybraných firmách, které patří ke špičkám trhu co do obratu, počtu lidí či nápaditosti svého byznysu a zároveň se při komunikaci o svých aktivitách neuzavírají před světem. Toto dění rovněž nasvědčuje tomu, co od advokátního trhu čekat v příštím roce. Co tedy bylo klíčové v Havel & Partners, White & Case, PRK Partners, Skils a Deloitte Legal?

Havel & Partners

Největší česká advokátní kancelář s tržbami skupiny okolo 800 milionů korun přišla s řadou nových věcí i letos. Nejen že interně povyšovala a novým partnerem se stal například Petr Kadlec, angažovala také například několik důležitých manažerů či daňové konzultanty z Tax Advisory Services.

„Daňové právo patří k nejrychleji se rozvíjejícím oblastem našich služeb. Prakticky u každé privátní nebo korporátní transakce, investice nebo jakékoliv obchodní činnosti dnes klienti požadují nejenom právní, ale i špičkový daňový servis. Vzrůstající poptávka po těchto službách v rámci jednoho komplexního poradenského balíku nás vedla k postupnému rozšiřování týmu specialistů na daňové právo,“ uvedl směrem k tomuto poradenství řídící partner kanceláře Jaroslav Havel.

Kolik vynášejí největším kancelářím právníci? Milionové částky zná Miroslav Chochola

sinfin.digital