Moderátorka Markéta Fialová na CNN Prima News přetáhla i část týmu Střepin

S blížícím se startem zpravodajské televize CNN Prima News se vyostřuje přetahovaná nejen o některé novináře, ale rovnou i o celé výrobní televizní týmy. Jak INFO.CZ zjistilo, moderátorka Markéta Fialová, kterou televize Prima do připravované stanice odlákala z konkurenční Novy, si s sebou z barrandovského kopce bere i část týmu, který její pořad Střepiny připravoval.

„Markéta Fialová si k sobě na CNN Prima News od ledna přetáhne skoro celý tým Střepin,“ uvedl pro INFO.CZ jeden z insiderů. Jak se následně potvrdilo, redakci Střepin by měli kvůli odchodu Fialové na Primu opustit minimálně dva redaktoři pořadu.

To na přímý dotaz říká i televize Nova. „S Markétou Fialovou odešli ze Střepin dva členové týmu, který pořad připravovali,“ vysvětluje šéfka komunikace Novy Lucie Melecká. Spolu s tím odmítá, že by odchody Fialové či části štábu měly mít dopad na kvalitu a kontinuitu programu. „Diváci se nemusejí obávat, redakce byla okamžitě doplněna dlouhodobě zkušenými reportéry a pořad v žádném případě neutrpí na kvalitě.“

sinfin.digital