Potvrzeno: Otec Meghan Markleové na svatbu s princem Harrym nepřijede. Kdo ji povede k oltáři?

ČTK

raz

Otec americké herečky Meghan Markleové, která se v sobotu na hradě Windsor provdá za britského prince Harryho, na svatbu nepřijede. V prohlášení, které dnes zveřejnil Kensingtonský palác, to uvedla sama nevěsta. Naznačila, že důvodem jsou zdravotní problémy jejího otce. Ten se v uplynulých dnech podrobil operaci srdce.

„Můj otec se naší svatby bohužel nezúčastní,“ uvedla Markleová. „O svého otce jsem měla vždy starost a doufám, že nyní dostane prostor, který potřebuje, aby se mohl soustředit na své zdraví,“ dodala. Budoucí členka královské rodiny rovněž poděkovala „všem, kteří nám vyjádřili slova podpory“.

Zmatky kolem účasti třiasedmdesátiletého Thomase Marklea vypukly v pondělí a podle britského tisku začaly zastiňovat svatbu samou. Markle už na začátku týdne bulvárnímu serveru TMZ sdělil, že na svatbu nepřijede, protože před týdnem utrpěl infarkt a protože nechce svou dceru či královskou rodinu uvést do rozpaků po skandálu kolem svých nedávno zveřejněných fotografií. Vyšlo totiž najevo, že je nepořídil dotěrný paparazzi, ale že byly po domluvě s otcem Harryho snoubenky zinscenované. Za fotografování Markle dostal zaplaceno.

sinfin.digital