Jak si vybavit telefon? 7 aplikací, které vám nesmí chybět

Info.cz

Blíží se Vánoce, pod stromečky se opět vyrojí řada nových telefonů a obdarovaní začnou řešit, čím je zaplní. Které aplikace by ve vašem přístroji určitě neměly chybět?

1) Spending Tracker

Jednoduchá věc, která se hodí pomalu každý den. Díky ní budete mít pod kontrolou své příjmy a výdaje. Stačí je poctivě zapisovat a budete vědět, za co utrácíte, případně kde můžete ušetřit.

2) Tiny Scanner

Aplikace, kterou oceníte v okamžiku, kdy budete rychle potřebovat odeslat nějaký dokument a nebudete mít po ruce scanner. Právě tahle vychytávka vám pomůže převést papír na PDF snadno a rychle.

3) Aladin

Pro turisty nebo lidi, kteří si jednou za čas rádi vyrazí do přírody, nepostradatelná aplikace. Podle radaru přesně víte, jaké počasí můžete v následujících minutách a hodinách čekat. Jestli nevěříte, vyzkoušejte, počkejte, až vás poprvé zachrání a uvidíte.

4) Shazam

Stalo se vám, že jste slyšeli písničku a nemohli si vzpomenout na její název? Dnes už sice rádia většinou nabízí i informace o skladbě a jejím interpretovi, jenže to vám třeba v klubu nepomůže. Na rozdíl o Shazamu. Do něj stačí nahrát záznam dané muziky a on vám řekne, co je to zač.

5) Duolingo

Jestli vás baví učit se cizí řeči, oceníte aplikaci Duolingo. Ta je zdarma, takže nemusíte platit za drahé kurzy. Jednoduše vyzkoušíte, jaký pokrok uděláte, když budete k výuce používat jen vlastní telefon.

6) Wunderlist

Po Vánocích následuje také doba novoročních předsevzetí. Pokud si jich dáváte víc, bylo by dobré je někam napsat a pak sledovat, jak je zvládáte plnit. K tomu může posloužit právě Wunderlist. Pak už je jen na vás, co ze seznamu odškrtnete a u čeho boj se svědomím vzdáte.

7) Tinder

Jestliže vaše předsevzetí bude o tom najít nové známosti, poslouží vám Tinder. Ten si v poslední době získal své fanoušky i v Česku, takže už dávno neplatí, že byste přes něj mohli poznat jen cizince. Přejeme hodně štěstí.

sinfin.digital