16 aplikací pro iPhone, které jsou lepší než ty původní od Applu

Info.cz

App Store je plný alternativních možností, z nichž jsou některé lepší než ty od Applu. Ať si chcete prohlížet, nebo jakkoliv upravovat vaše fotografie, nalézt práci nebo zkrátka procházet městem a zkoumat zajímavá místa, doporučujeme App Store a aplikace, které nabízí a které jsou v mnoha odhledech lepší než základní výbava telefonu.

Místo mailu používejte Microsoft Outlook

V roce 2014 v prosinci koupil Microsoft jednu z emailových aplikací Acompli. Ve své podstatě je to Outlook v novém kabátě. Jedná se o jednoho z největších a nejpropracovanějších emailových klientů. Můžete vytvářet rychlé filtry označující přečtené a nepřečtené zprávy a zároveň se podívat na veškeré soubory a přílohy zaslané vám na email v jedné vyhrazené složce. Také zde naleznete záložky jako kalendář a kontakty, což zvyšuje výslednou produktivitu.

Nebo na poštu používejte EasilyDo

Velice rychlá aplikace. Dokáže se uživateli maximálně přizpůsobit, ale hlavně, a to je nejdůležitější, je celá aktivnější a chytřejší, než konkurence. Automaticky skenuje vaše emaily týkající se nákupů na internetu, přílohy, data z kalendáře a další. Zároveň tyto emaily třídí do složek po levé straně, které si opět sami navolíte.

Místo kalendáře Google kalendář

S kalendářem od Googlu si budete připadat jako doma. Je krásný na pohled a i se snadno používá. Stejně jako u Apple kalendáře dokážete svá data přetáhnout z Googlu, Facebooku i iCloudu. To vše dělá jednodušším a mnohem efektivnějším způsobem než samotné výchozí aplikace od Applu. Horní polovina obrazovky ukazuje aktuální měsíc, spodní část dny a vaše aktivity. V aplikaci se můžete pohybovat nahoru, dolů, přibližovat si obraz. Vše je krásně intuitivní.

Místo Notes, použij Evernote

Apple poznámky pro iOS dostaly v posledních letech kladné hodnocení, přesto Evernote je nejlepší. Vytváří různé typy poznámek a zároveň jsou kompatibilní se všemi vašimi zařízeními.

S Evernote dokážete vytvářet poznámky pomocí textů i fotografií. Sám se vám připomene, pokud si svou poznámku označíte vlaječkou. Tím si ve svých poznámkách dokážete udržet i pořádek. Různé dokumenty lze naskenovat do Evernote prostřednictvím fotoaparátu. Aplikace se synchronizuje se všemi zařízeními – telefony, tablety, stolními počítači, notebooky,…

Místo Apple Map, Google mapy

Apple Mapy jsou v dnešní době dobré a chválené, přesto mapy od Googlu jsou stále nejspolehlivější, nejpodrobnější a nejefektivnější – a to ať cestujete pěšky, autem, autobusem, vlakem, nebo jakýmkoli jiným způsobem.

Google říká, že údaje z Map vznikají na základě analýzy telefonů s Androidem po celém světě. Algoritmus studuje například provoz a vám tak vyhledá nejlepší cestu při cestování.

sinfin.digital